Webinar: Waarom zijn de 1e 1000 dagen van een kindje zo belangrijk?

In de eerste 1000 dagen van het leven maakt een kind een gigantische ontwikkeling door. Van een eitje en een zaadje groeit het uit tot een mens dat contact maakt met de wereld om zich heen en een eigen persoonlijkheid heeft.  Tessa Roseboom, hoogleraar Vroege ontwikkeling en gezondheid aan de Universiteit van Amsterdam (AMC-UvA), verteld in deze webinar meer over de eerste stapjes in het leven. Wat kun jij als ouder doen om jouw kindje te ondersteunen in de 1e 1000 dagen? 
De online webinar vindt plaats op 28 februari, 21 maart en 18 april. Hier kun je, je aanmelden of de webinar gratis terugkijken.

Merel Makhija

In Tilburg willen we de komende jaren extra investeren op het voorkomen van jonge aanwas. Om deze aanpak extra kracht bij te zetten, willen we Smart Start gebruiken om een beter beeld te krijgen van de Tilburgse Jeugd. Het voordeel van Smart Start is dat de bevindingen uit de data-analyse verrijkt worden met een kwalitatief Design Thinking proces. Deze combinatie past goed bij de Tilburgse aanpak.