Masterclasses Be Smart Start.

Een coproductie van Smart Start, Centerdata en Make Day

Met STAP budget

Om deel te nemen aan de masterclasses met het STAP-budget dien je je in te schrijven voor de eerstvolgende aanvraagronde. Deze start op 1 mei 2023 om 10:00 uur. 

Hoe vraag je het STAP-budget aan?

  1. Schrijf je in voor een opleiding
    Je schrijft je via het aanmeldformulier in voor de masterclasses Be Smart Start. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging van je inschrijving. Nadat we alle gegeven hebben gecheckt en verwerkt, ontvang je een STAP-aanmeldbewijs per mail. Dit bewijs gebruik je om de subsidie aan te vragen. 
  2. Dien op 1 mei 2023 je STAP-budget aanvraag in bij het UWV
    Met het STAP-aanmeldingsbewijs dien je je aanvraag in via het STAP-portaal van het UWV. Ga dan naar www.stapuwv.nl en zorg dat je je DigiD en STAP-aanmeldbewijs bij de hand hebt. Het UWV beslist vervolgens of het STAP-budget wordt toegekend. Hier hebben wij géén invloed op en we kunnen je dan ook geen garantie bieden op de toekenning van het STAP-budget.
  3. Wacht op goedkeuring
    Wanneer je aanvraag wordt goedgekeurd, wordt het toegekende subsidiebedrag in mindering gebracht op jouw opleidingskosten en krijgt Smart Start het subsidiebedrag uitgekeerd van het UWV. Als de aanvraag is afgekeurd of het budget voor deze ronde op is kan je je deelname kosteloos annuleren. 

Aanmelden Masterclasses met STAP budget

Welke Masterclass(es) wil je graag volgen?(Vereist)